Actief in de wijk, Gebiedsids voor 65+

Beste Rotterdammer,


Namens de gemeente Rotterdam mag ik u hierbij de Gebiedsgids Kralingen-Crooswijk voor 65-plussers aanbieden.

 

 

Iedereen wil graag plezierig wonen. Wat daarbij helpt is om betrokken te blijven bij elkaar. Bijvoorbeeld door samen te sporten, elkaar te ontmoeten en tijdens die ontmoetingen de verhalen te delen van onze levens.

 

 

Naast de vaste rubrieken in de gebiedsgids, vindt u ook informatie over het Rotterdams Ouderenpakket 2022: een overzicht van alle activiteiten die u kunt doen. En van alle plannen voor nu en de toekomst. Want u wilt natuurlijk niet alleen plezierig wonen, maar u ziet ook graag de nieuwe generaties opgroeien in onze mooie stad.

Uncategorized
admin
Actief in de wijk, Gebiedsids voor 65+

Beste Rotterdammer, Namens de gemeente Rotterdam mag ik u hierbij de Gebiedsgids Kralingen-Crooswijk voor 65-plussers aanbieden.     Iedereen wil graag plezierig wonen. Wat daarbij helpt is om betrokken te blijven bij elkaar. Bijvoorbeeld door samen te sporten, elkaar te ontmoeten en tijdens die ontmoetingen

Read More »
Nieuws
Desiree Duijvestijn
Rechtshulp Rotterdam

Staat uw probleem er niet tussen?Geen probleem!Neem gerust contact met ons op via de mail ofvia ons telefonisch spreekuur, waarna wijkijken of we u toch van dienst kunnen zijn. Telefonische spreekurenWoensdag t/m vrijdag – 13:00 tot 16:00 InloopurenDonderdag t/m vrijdag – 13:00 tot 15:00 ContactMail:

Read More »
Nieuws
Desiree Duijvestijn
Je kerstboom is geld waard

Lever je kerstboom in en verdien € 0,50. Als jij je kerstboom inlevert, help je om onze straten netjes
opgeruimd te houden én zorg je dat de bomen een tweede leven krijgen.

Read More »