Het Sinterklaasverhaal

Koos ontdekt dat de zaal vol zit met kinderen. Dat betekent gezelligheid. Hij wil graag iets voor de kinderen doen maar er staat een poppenkast en daar mag hij vast niet aankomen. Zal hij proberen eens in die kast te kijken? In de poppenkast speelt zich een spannend verhaal af rond het feest van Sint Nicolaas. Alle ingrediënten uit het traditionele Sinterklaasfeest komen in de poppenkast met milde humor terug.

Sinterklaas heeft het druk. Daarom vraagt hij ook dit jaar weer de hulp van Erik. Erik is daar erg trots op, maar hij vindt het niet leuk als iedereen het te druk heeft om hem te zeggen waarmee hij kan helpen. Erik is geen Piet.
Al snel ontmoet hij een klein Pietje dat het vak van Piet nog moet leren. Het paard heeft kuren. Er is iets aan de hand met het grote boek. En er sluipt iemand door de kamers van Sinterklaas. Hoe moet dat aflopen als Erik samen met een bang Pietje deze problemen moet oplossen?

Tickets zijn te verkrijgen via de website (https://www.bibliotheek.rotterdam.nl/agenda/evenement/14677-het-sinterklaasverhaal-4) of aan de balie van een van de bibliotheken (Kralingen bijvoorbeeld). Kaarten zijn gratis voor bibliotheekleden en kosten € 2,50 voor niet-leden. Als begeleidende volwassenen heeftook een ticket nodig.

vrijdag, december 4, 2020
14:00 — 14:50 (50′)

Huis van de Wijk De Nieuwe Branding

4 tot 12 jaar, 4+, Jong en oud, Volwassenen