loader image

Feel good programma

Yes! Het nieuwe Feel good programma van DOCK is uit voor november en december. Allerlei activiteiten, workshops en cursussen die zich richten op fysieke en mentale gezondheid. Kijk op de flyer voor het aanbod en meld u vooraf aan bij de genoemde contactgegevens.

Uncategorized
Siya Jolobe
Vacature: gastvrouw / gastheer

Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger die gastvrouw/gastheer wil zijn tijdens de gezelligste lunch voor senioren in Crooswijk! Elke maandag en woensdag van 10:00 – 15:00 uur. OVER DOCK DOCK is een welzijnsorganisatie die staat voor een leefbare en veilige samenleving waar iedereen erbij

Read More »
Uncategorized
Siya Jolobe
Week van het Herstel

Van 25 t/m 29 maart 2024 gaan mensen met psychische klachten en/of een verslaving graag het gesprek aan met alle belangstellenden over hun herstelproces en wat daar voor nodig is. Dit jaar staat de Week van het Herstel in het teken van openheid en vertrouwen.

Read More »
Uncategorized
Siya Jolobe
GRATIS fietslessen voor volwassenen

Altijd al willen leren fietsen? Het is nooit te laat, schrijf je vandaag nog in voor de gratis fietslessen!  Tijdens de fietslessen leer je bijvoorbeeld hoe je veilig kunt fietsen in het verkeer, maar je leert ook meer vertrouwen op te bouwen op de fiets. Doe

Read More »