loader image

Feel good programma

Yes! Het nieuwe Feel good programma van DOCK is uit voor november en december. Allerlei activiteiten, workshops en cursussen die zich richten op fysieke en mentale gezondheid. Kijk op de flyer voor het aanbod en meld u vooraf aan bij de genoemde contactgegevens.

Uncategorized
Siya Jolobe
GRATIS VOOR SENIOREN | DIGITALE RONDLEIDING ROTTERDAM

Stap in de digitale wereld en beleef Rotterdam als nooit tevoren! Ontdek de stad, maar dan gewoon vanuit het gezellige Huis van de Wijk. Kom gezellig langs! ๐Ÿ” ๐ƒ๐„๐‚๐„๐Œ๐๐„๐‘ Thema: Rotterdam in de jaren 50 Tijd: 14:00 – 16:00 uur Locatie: Huis van de Wijk

Read More ยป
Uncategorized
Siya Jolobe
Blijf in balans met TOM, doet u ook mee?

GRATIS VOOR SENIOREN Valt u soms of regelmatig? Wilt u ook zo lang mogelijk actief en gezond blijven? Meld u dan aan! Naar mate u ouder word neemt het risico op vallen toe. Om allerlei redenen kan dit vallen als je ouder wordt gebeuren. Gelukkig

Read More ยป
Uncategorized
Siya Jolobe
DARE TO WIN | Een ouderwetse spelletjesavond

Doe mee met een ouderwetse gezellige spelletjes avond, een inzamelingsactie voor Stichting Jarige Job. In Nederland zijn er kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren, omdat er thuis geen geld voor is. Stichting Jarige Job helpt deze kinderen door het geven van een verjaardagsbox. woensdag

Read More ยป