Feel good programma

Yes! Het nieuwe Feel good programma van DOCK is uit voor november en december. Allerlei activiteiten, workshops en cursussen die zich richten op fysieke en mentale gezondheid. Kijk op de flyer voor het aanbod en meld u vooraf aan bij de genoemde contactgegevens.

Het laatste nieuws
Desiree Duijvestijn
Even Proeven festival seniorvriendelijk wijk

Terug naar homepage Volgens week start het Even Proeven Festival waarbij u kunt kennis maken met verschillende activiteiten in Crooswijk. Zo kunt u gewoon eens langs komen om even te proeven van de activiteiten. Zie op de flyer waar u allemaal kunt komen kijken! Let

Read More »
Het laatste nieuws
Desiree Duijvestijn
Feel good programma

Terug naar homepage Yes! Het nieuwe Feel good programma van DOCK is uit voor november en december. Allerlei activiteiten, workshops en cursussen die zich richten op fysieke en mentale gezondheid. Kijk op de flyer voor het aanbod en meld u vooraf aan bij de genoemde

Read More »
Het laatste nieuws
Desiree Duijvestijn
Dag van de Mantelzorg 10 november

Zorg je voor iemand in je omgeving? Dan ben je mantelzorger. Wij zetten jonge en volwassen mantelzorgers in het zonnetje tijdens de Dag van de Mantelzorg. Ontspanning en ontmoeting staan op deze dag centraal. Programma: High tea Workshops en activiteiten, namelijk: Ontmoet andere mantelzorgers, Stap

Read More »