loader image

Even Proeven festival seniorvriendelijk wijk

Volgens week start het Even Proeven Festival waarbij u kunt kennis maken met verschillende activiteiten in Crooswijk.

 

Zo kunt u gewoon eens langs komen om even te proeven van de activiteiten. Zie op de flyer waar u allemaal kunt komen kijken! Let op: als u naar de activiteiten van het Even Proeven Festival wilt komen, vragen wij u om vooraf na te gaan of deze activiteiten plaats vinden. Dit in verband met de aankondiging van nieuwe maatregelen.


Dit initiatief is tot stand gekomen in een mooie samenwerking ten behoeve van Seniorvriendelijke wijk Crooswijk.

Uncategorized
Siya Jolobe
Kom naar de lancering van AED in de wijk!

Het is belangrijk om zo snel mogelijk een AED te gebruiken bij een hartstilstand, want dat vergroot de kans dat iemand het overleeft. Daarom is het echt nodig dat er in elke buurt een AED hangt! Zien wij jouw daar? Woensdag 10 juli om 16:00

Read More »
Uncategorized
Siya Jolobe
Goed nieuws! Kralingen heeft een kinderwijkraad!

Op 11 juni wordt het manifest van de kinderen van de kinderwijkraad gepresenteerd in het Excelsiorstadion. Kinderen van vijf basischolen in Kralingen (Bavo Kring, Arentschool, Montessorischool, NPRS en de Kralingsche school hebben samen een Kinderwijkraad gevormd en nagedacht wat zíj belangrijk vinden in hun wijk.

Read More »