loader image

Even Proeven festival seniorvriendelijk wijk

Volgens week start het Even Proeven Festival waarbij u kunt kennis maken met verschillende activiteiten in Crooswijk.

Β 

Zo kunt u gewoon eens langs komen om even te proeven van de activiteiten. Zie op de flyer waar u allemaal kunt komen kijken! Let op: als u naar de activiteiten van het Even Proeven Festival wilt komen, vragen wij u om vooraf na te gaan of deze activiteiten plaats vinden. Dit in verband met de aankondiging van nieuwe maatregelen.


Dit initiatief is tot stand gekomen in een mooie samenwerking ten behoeve van Seniorvriendelijke wijk Crooswijk.

Uncategorized
Siya Jolobe
GRATIS VOOR SENIOREN | DIGITALE RONDLEIDING ROTTERDAM

Stap in de digitale wereld en beleef Rotterdam als nooit tevoren! Ontdek de stad, maar dan gewoon vanuit het gezellige Huis van de Wijk. Kom gezellig langs! πŸ” πƒπ„π‚π„πŒππ„π‘ Thema: Rotterdam in de jaren 50 Tijd: 14:00 – 16:00 uur Locatie: Huis van de Wijk

Read More Β»
Uncategorized
Siya Jolobe
Blijf in balans met TOM, doet u ook mee?

GRATIS VOOR SENIOREN Valt u soms of regelmatig? Wilt u ook zo lang mogelijk actief en gezond blijven? Meld u dan aan! Naar mate u ouder word neemt het risico op vallen toe. Om allerlei redenen kan dit vallen als je ouder wordt gebeuren. Gelukkig

Read More Β»
Uncategorized
Siya Jolobe
DARE TO WIN | Een ouderwetse spelletjesavond

Doe mee met een ouderwetse gezellige spelletjes avond, een inzamelingsactie voor Stichting Jarige Job. In Nederland zijn er kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren, omdat er thuis geen geld voor is. Stichting Jarige Job helpt deze kinderen door het geven van een verjaardagsbox. woensdag

Read More Β»