Winterwonderplan – winterprogramma 2021

Drie feestelijke optochten door De Esch, Kralingen en Crooswijk. Twee lichtgevende Kwallen leiden de weg door het donker langs prachtige lichtgevende acts. Kinderen maken an tevoren een lampion en wandelen mee in de optocht. De optocht is een prachtig schouwspel van lichtjes en muziek. Kom naar de optocht kijken en beleef een prachtige avond vol verwondering en licht. 

De lampionnenoptocht is onderdeel van Midwinterfestival Kralingen-Crooswijk en een initiatief van Noortje Bosma en Vera Harmsen in samenwerking met Dock. Mede mogelijk gemaakt door Cultuur Concreet. Kijk voor het hele programma en de actuele informatie. ook wat betreft de coronamaatregelen op www.midwinterfestival.nl 

Uncategorized
admin
Actief in de wijk, Gebiedsids voor 65+

Beste Rotterdammer, Namens de gemeente Rotterdam mag ik u hierbij de Gebiedsgids Kralingen-Crooswijk voor 65-plussers aanbieden.     Iedereen wil graag plezierig wonen. Wat daarbij helpt is om betrokken te blijven bij elkaar. Bijvoorbeeld door samen te sporten, elkaar te ontmoeten en tijdens die ontmoetingen

Read More »
Nieuws
Desiree Duijvestijn
Rechtshulp Rotterdam

Staat uw probleem er niet tussen?Geen probleem!Neem gerust contact met ons op via de mail ofvia ons telefonisch spreekuur, waarna wijkijken of we u toch van dienst kunnen zijn. Telefonische spreekurenWoensdag t/m vrijdag – 13:00 tot 16:00 InloopurenDonderdag t/m vrijdag – 13:00 tot 15:00 ContactMail:

Read More »
Nieuws
Desiree Duijvestijn
Je kerstboom is geld waard

Lever je kerstboom in en verdien € 0,50. Als jij je kerstboom inlevert, help je om onze straten netjes
opgeruimd te houden én zorg je dat de bomen een tweede leven krijgen.

Read More »