loader image

Winterwonderplan – winterprogramma 2021

Drie feestelijke optochten door De Esch, Kralingen en Crooswijk. Twee lichtgevende Kwallen leiden de weg door het donker langs prachtige lichtgevende acts. Kinderen maken an tevoren een lampion en wandelen mee in de optocht. De optocht is een prachtig schouwspel van lichtjes en muziek. Kom naar de optocht kijken en beleef een prachtige avond vol verwondering en licht.Β 

De lampionnenoptocht is onderdeel van Midwinterfestival Kralingen-Crooswijk en een initiatief van Noortje Bosma en Vera Harmsen in samenwerking met Dock. Mede mogelijk gemaakt door Cultuur Concreet. Kijk voor het hele programma en de actuele informatie. ook wat betreft de coronamaatregelen op www.midwinterfestival.nlΒ 

Uncategorized
Siya Jolobe
GRATIS VOOR SENIOREN | DIGITALE RONDLEIDING ROTTERDAM

Stap in de digitale wereld en beleef Rotterdam als nooit tevoren! Ontdek de stad, maar dan gewoon vanuit het gezellige Huis van de Wijk. Kom gezellig langs! πŸ” πƒπ„π‚π„πŒππ„π‘ Thema: Rotterdam in de jaren 50 Tijd: 14:00 – 16:00 uur Locatie: Huis van de Wijk

Read More Β»
Uncategorized
Siya Jolobe
Blijf in balans met TOM, doet u ook mee?

GRATIS VOOR SENIOREN Valt u soms of regelmatig? Wilt u ook zo lang mogelijk actief en gezond blijven? Meld u dan aan! Naar mate u ouder word neemt het risico op vallen toe. Om allerlei redenen kan dit vallen als je ouder wordt gebeuren. Gelukkig

Read More Β»
Uncategorized
Siya Jolobe
DARE TO WIN | Een ouderwetse spelletjesavond

Doe mee met een ouderwetse gezellige spelletjes avond, een inzamelingsactie voor Stichting Jarige Job. In Nederland zijn er kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren, omdat er thuis geen geld voor is. Stichting Jarige Job helpt deze kinderen door het geven van een verjaardagsbox. woensdag

Read More Β»