loader image

Winterwonderplan – winterprogramma 2021

Drie feestelijke optochten door De Esch, Kralingen en Crooswijk. Twee lichtgevende Kwallen leiden de weg door het donker langs prachtige lichtgevende acts. Kinderen maken an tevoren een lampion en wandelen mee in de optocht. De optocht is een prachtig schouwspel van lichtjes en muziek. Kom naar de optocht kijken en beleef een prachtige avond vol verwondering en licht. 

De lampionnenoptocht is onderdeel van Midwinterfestival Kralingen-Crooswijk en een initiatief van Noortje Bosma en Vera Harmsen in samenwerking met Dock. Mede mogelijk gemaakt door Cultuur Concreet. Kijk voor het hele programma en de actuele informatie. ook wat betreft de coronamaatregelen op www.midwinterfestival.nl 

Uncategorized
Siya Jolobe
Vacature: gastvrouw / gastheer

Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger die gastvrouw/gastheer wil zijn tijdens de gezelligste lunch voor senioren in Crooswijk! Elke maandag en woensdag van 10:00 – 15:00 uur. OVER DOCK DOCK is een welzijnsorganisatie die staat voor een leefbare en veilige samenleving waar iedereen erbij

Read More »
Uncategorized
Siya Jolobe
Week van het Herstel

Van 25 t/m 29 maart 2024 gaan mensen met psychische klachten en/of een verslaving graag het gesprek aan met alle belangstellenden over hun herstelproces en wat daar voor nodig is. Dit jaar staat de Week van het Herstel in het teken van openheid en vertrouwen.

Read More »
Uncategorized
Siya Jolobe
GRATIS fietslessen voor volwassenen

Altijd al willen leren fietsen? Het is nooit te laat, schrijf je vandaag nog in voor de gratis fietslessen!  Tijdens de fietslessen leer je bijvoorbeeld hoe je veilig kunt fietsen in het verkeer, maar je leert ook meer vertrouwen op te bouwen op de fiets. Doe

Read More »