loader image

Pakjespaniek in Huis van de Wijk de Nieuwe Branding

Rotterdam, 20 november 2018 – Pakjespaniek in de bieb! Het is hoog tijd dat Piet Paniek ook eens pakjes gaat bezorgen en daarom krijgt hij een speciale opdracht van Sinterklaas. Maar of dat wel goed gaat? Je ontdekt het tijdens de Sinterklaasvoorstelling op 5 december in de Nieuwe Branding. Kom maar eens laten zien hoeveel pietenlef en pietenhandigheid jij hebt!

Sinterklaas vindt dat het tijd wordt dat Piet Paniek ook eens pakjes gaat bezorgen. Pepernoten strooien kan hij als de beste, maar op de stoomboot heeft hij nog nooit meegevaren (te eng), het paard van Sinterklaas vasthouden wil hij niet (te spannend) en al helemaal niet een cadeautje door de schoorsteen gooien (te gevaarlijk). Omdat hij toch zijn pietendiploma wil halen, heeft Sinterklaas hem de opdracht gegeven om het pakje van Pien te bezorgen. Na een lange reis op de fiets, raakt hij op het laatste moment door de zenuwen het pakje kwijt. Oei, wie heeft het pakje nu?  

De voorstelling is geschikt voor kinderen van 3 jaar en ouder en wordt mede mogelijk gemaakt door Cultuur Concreet en gefinancierd door Gemeente Rotterdam. De toegang is gratis en je hoeft je niet aan te melden, maar vol is vol. Dit evenement vindt plaats in Huis van de Wijk de Nieuwe Branding, Isaäc Hubertstraat 153, 3034 CS Rotterdam op 5 december van 13.30 tot 14.10 uur.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met Wilma van Beek van Bibliotheek Rotterdam via telefoonnummer (010) 2816208 of (06) 14475717 of w.vanbeek@bibliotheek.rotterdam.nl.