loader image

Aangepaste openingstijden

Voor de meeste locaties van bibliotheek Rotterdam gelden er tijdens de zomerperiode (20 juli t/m 1 september) aangepaste openingstijden. Veel locaties gaan later open, vroeger dicht, zijn vaker zonder personeel geopend en op sommige dagen zelfs helemaal gesloten.

Naast de aangepaste openingstijden gaan ook veel (doorlopende) evenementen in de zomerperiode niet door. Gelukkig is er nog genoeg te doen en met name kinderen hoeven zich niet te vervelen! Gebruik je fantasie en doe mee aan een doldwaze speurtocht in een van de deelnemende bibliotheken (Centrale bibliotheek, Ommoord, IJsselmonde, Feijenoord, Hoogvliet, Rozenburg, Overschie en Schiebroek).

Kom langs, speur mee en haal gelijk een stempel voor het Jeugd Vakantiepaspoort. Ook kun je in veel bibliotheken deelnemen aan een Minecraft Workshop, maakworkshop of een andere leuke activiteit.

Voor alle actuele informatie over de openingstijden kun je kijken op de website bij “locaties”. In de agenda staat een totaaloverzicht van alle evenementen.

Heeft u vragen?
Bibliotheek Rotterdam
Wilma van Beek – Programmeur District Oost
T 010-2816208 of 06-144075717 E w.vanbeek@bibliotheek.rotterdam.nl

Lotte Steehouwer– Junior Specialist Marketing en Communicatie
T 010 2816365
E l.steehouwer@bibliotheek.rotterdam.nl