loader image

Bij Reakt helpen we jou op weg in je dagelijks leven.

Bij Reakt helpen we jou op weg in je dagelijks leven. Bijvoorbeeld bij het vinden en behouden van werk, bij het vergroten van het sociale netwerk of bij het leiden van een gezonder leven. Dit doen we onder andere op onze inlooplocaties. Een plek waar je een praatje kunt maken, creatief bezig bent of een workshop volgt. We bieden een veilige omgeving waarin je jezelf kunt ontwikkelen en je gemakkelijk contact legt met lotgenoten en buurtbewoners.

 

Reakt begeleidt mensen met grote en kleine problemen, op verschillende vlakken. Samen maken we plannen voor werk, wonen en leven. Samen werken we aan de toekomst. Wij geloven dat iedereen stappen kan zetten. Samen met jou bekijken we waar je energie van krijgt. We gaan uit van talenten en mogelijkheden. We geloven dat er veel meer mogelijk is als je goed in je vel zit, je het leven als zinvol ziet en steun van anderen krijgt. We ondersteunen je om hier zoveel mogelijk eigen regie in te voeren.

 

Bij onze inlooplocatie kun je terecht voor een kopje koffie en een luisterend oor en er zijn verschillende activiteiten waaraan je mee kunt doen. Door hier bij aan te sluiten bouw je een sociaal netwerk op. Onze keuken bereidt elke dag een verse, gezonde en smakelijke maaltijd. Voor 3,50 euro kun je al aanschuiven en de dag, in gezelschap, afsluiten met lekker eten. Meer over ons op www.reakt.nl

 

Adres- en contactgegevens:

Oudedijk 76

3062 AG Rotterdam

088 357 75 95

Openingstijden

Werkdagen:08:00 – 17.30 uur