loader image

Training ‘omgaan met dementie’

Dementie, een veelvoorkomende aandoening waar we allemaal mee geconfronteerd kunnen worden, of dit nu op het werk of in je privé situatie is. Daarom heeft Dock het initiatief genomen om voor iedereen die in Kralingen-Crooswijk woont en/of werkt de training ‘Omgaan met Dementie’ aan te bieden. Bent u mantelzorger, geinteresseerd als bewoner, werkt u in de dienstverlening, of komt u tijdens uw werk veel in contact met bewoners van Kralingen-Crooswijk en wilt u graag meer weten over dementie om mensen met dementie nog beter te kunnen helpen, meld u aan. Ben je een professional uit het gebied dan willen wij je ook graag informeren over de stedelijke opdracht “dementievriendelijke wijk”. Met deze training willen wij handvatten geven om dementie te kunnen herkennen, weten waar je naar toe kan leiden en welk aanbod er is in jouw buurt met als doel dat iemand met dementie erbij blijft horen.

Datum: Maandag 23 oktober 2023

Tijd: 13.00 – 16.00 uur voor professionals en bewoners uit Kralingen-Crooswijk

Vragen of aanmelden? Graag voor 20 oktober

Julia Hamoen

Telefoon: 06 -18346346

Email: jhamoen@dock.nl

Locatie:

Huis van de wijk

De nieuwe branding

Isaac Hubertstraat 153