loader image

Vacature: gastvrouw / gastheer

Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger die gastvrouw/gastheer wil zijn tijdens de gezelligste lunch voor senioren in Crooswijk! Elke maandag en woensdag van 10:00 – 15:00 uur.

OVER DOCK

DOCK is een welzijnsorganisatie die staat voor een leefbare en veilige samenleving waar iedereen erbij hoort en meedoet. Ieder mens heeft talenten en mogelijkheden. Wij brengen deze samen en ondersteunen daar waar nodig. Dat is de kracht van wij samen; de kracht van DOCK.

WIJ ZIJN OPZOEK NAAR JOU

Enthousiaste een vrijwilliger die affiniteit heeft met de doelgroep, die kan bijdragen in een goede, vrolijke en vertrouwelijke sfeer. Het is belangrijk dat je geduld hebt, goed kunt luisteren en sociaal voelend en hulpvaardig bent. Daarnaast ben jij sociaal, flexibel, communicatief vaardig, betrouwbaar, positief ingesteld, gastvrij, leergierig en een teamspeler.

Bijzonderheden: Wij vragen aan iedere vrijwilliger een VOG-verklaring.

WAT WIJ BIEDEN

– Begeleiding

– Gratis lunch op werkdagen

– Onkostenvergoeding

– Een eindejaar presentje

– Een vrijwilligersfeest

– Cursusaanbod

Geïnteresseerd?

Voor meer informatie, neem contact op met Els Hijlkema

Telefoon: 06 5992 6203

Email: ehijlkema@dock.nl