loader image

Huisbezoeken 75+ers in De Esch

In de maanden november en december zijn medewerkers van DOCK op pad geweest om een huisbezoek te brengen aan de 75-plussers in de Esch. Er zijn in totaal meer dan honderd ouderen bezocht. DOCK ging langs voor een gezellig praatje of om wat informatie te geven, maar vooral om te kijken hoe het met de bewoners gaat. Hoe kan DOCK en de wijkpartners hen ondersteunen? Na de huisbezoeken is er een activiteitenprogramma van Kralingen-Crooswijk verspreid onder de 75-plussers. Daarnaast worden er 75-plussers gekoppeld aan vrijwilligers in het maatjesprogramma Wijksteun van Superactief. Samen met onze partner LelieZorggroep wordt gekeken hoe de 75-plussers die ondersteuning wensen het beste geholpen kunnen worden. DOCK heeft de huisbezoeken als zeer waardevol ervaren en kijkt terug op een succesvol project!