loader image

Samenwerking DOCK en Hoedje van Papier

Sinds september dit jaar is de samenwerking tussen DOCK en Hoedje van Papier concreet tot stand gekomen.
Evola Vlaun en Mariet Birckel geven de lessen Taalonderonsjes. Deze cursus is bedoeld voor mensen die beter Nederlands willen spreken en schrijven.  De cursus bestaat uit drie modules en elke module duurt vijf weken. Module 1 heeft als thema “Kennismaken”, module 2 “Goed en gezond leven” en module 3 “Praktische zaken”. Elke donderdag (van 13.00 – 15.00 uur) en vrijdag (van 09.30 – 11.30 uur) wordt de cursus op locatie Vredenoordplein 43 gegeven.

Gezellige gesprekken worden gevoerd en verschillende schrijfoefeningen worden gemaakt. Na elke module ontvangen de deelnemers een certificaat. Dat vieren we met taart en andere lekkernijen, meegebracht door de cursisten.