loader image

Cursus Kunstdagboek maken

DOCK organiseert op maandag 9, 16 en 23 juli van 13.15 tot 15.00 uur de speciale zomer workshops Kunstdagboek maken. Deze workshops vinden plaats in het Pompgebouw in de Esch. Wat ga je doen? Als je aan de zomercursussen deelneemt, krijg je een boek. In het boek plakken we gekleurde stroken uit tijdschriften, en verven we daar overheen. Je kunt zelf alvast gekleurd papier verzamelen, om mee te nemen naar de eerste cursusdag. Telkens maak je een collage, zo wordt het boek steeds meer gevuld.

Moeilijk? Je kunt het zo simpel of ingewikkeld maken als je zelf wilt, de cursus is geschikt voor alle (energie) niveaus.

Locatie:                                                                                                                            
Pompgebouw de Esch
Rijnwaterstraat 23b
3063 HC Rotterdam

Aanmelden:

Ben je graag actief met kleur? Meld je dan aan voor de cursus door te bellen naar Marise Jutte van DOCK (06 – 41 65 79 97) of loop binnen bij de balie in het Pompgebouw. Er is plaats voor maximaal 7 cursisten.

Zowel het boek als deelnemen aan de cursus is gratis.