loader image

Wijktuin de Esch voetbaltoernooi

Op zondag 1 juli vindt voor de zesde keer het Wijktuin de Esch voetbaltoernooi plaats. Aan dit voetbaltoernooi kunnen meisjes en jongens in de basisschool leeftijd meedoen. Ook dit jaar is de Wijktuin de Esch beker te winnen en stelt Excelsior weer kaarten beschikbaar voor één van de eredivisie wedstrijden.

Naast dit toernooi is er het zomerfeest in de Wijktuin. Zoals altijd is er een barbecue voor kinderen en volwassenen. Naast het voetbal zijn er andere activiteiten voor kinderen georganiseerd door TOS. Met de zon erbij gaat het een groot feest worden! We beginnen om 13.00 uur en het feest duurt tot 17.00. Wij nodigen iedereen uit om samen met de vrijwilligers van de Wijktuin dit feest te vieren.

Locatie: Dries van der Vlerkstraat 1 – 155.

Wilt u meer weten over deze activiteit? Contactpersoon: Paul Wiese, tel: 06: 38393964. U kunt ook een e-mail sturen naar: paulwiese@hotmail.com.