loader image

Sparta banen Marsch zoekt deelnemers

De Sparta Banen Marsch is een project welke is voortgekomen vanuit voetbalclub Sparta en haar businessclub. Het is bedoeld om mensen met afstand tot de arbeidsmarkt weer aan een betaalde baan te helpen.

De aanpak
Gedurende maximaal 4 weken worden in en rond het stadion diverse werkzaamheden verricht waarbij je weer in het arbeidsritme wordt gebracht en werknemersvaardigheden worden aangeleerd. Daarna ga je een beroepenoriëntatie doen in de De Beroepentuin van Sparta. Hier kun je kennismaken met diverse kansrijke beroepen in de bouw & techniek. Heb je meer affiniteit met logistiek, facilitair en productie wordt gekeken of je hierin naar betaald werk kan worden begeleid.

In week 7 en 8 wordt door een leermeester de basisvaardigheden aangeleerd in het beroep van keuze.
Ook bestaat hier de mogelijkheid om het VCA-diploma te behalen.

Aanmelden:
Ben jij een gemotiveerde kandidaat met een uitkering van de Gemeente Rotterdam en ben jij fit én bereid te leren? Dan kun je aanmelden met voor- en achternaam, geboortedatum, telefoonnummer, emailadres, postcode en recent cv bij
Willem-Jan Hermans  wjh.hermans@rotterdam.nl en/of Jurgen. Gudde j.gudde@rotterdam.nl.