loader image

Steunpunt Welzijn Kralingen-Crooswijk

In uw werk komt u mensen tegen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Misschien omdat zij een beperkt netwerk hebben, financieel erg krap zitten of schulden hebben, vanwege een lichamelijke of geestelijke beperking bijna niet meer buiten komen of als klusjes in huis blijven liggen. Steunpunt Welzijn Kralingen-Crooswijk kan wijkbewoners helpen door te werken aan: Ontmoeting/deelname aan activiteiten. Het stimuleren van ontmoeting bij activiteiten en cursussen in de wijk; deelname aan maaltijden, computerlessen, creatieve activiteiten, geheugentrainingen, gezondheid en bewegen en meer.

Netwerkversterking Een maatje (vrijwilliger) koppelen en ondersteuning bieden. Praktische ondersteuning. Onder andere de klussendienst, hulp bij administratie, schulden, boodschappenservice, maaltijdservice, was- en strijkservice.

Steunpunt Welzijn Kralingen-Crooswijk Verwijzers kunnen via een aanmeldformulier mensen aanmelden. U kunt het aanmeldformulier invullen (digitaal) en mailen naar het emailadres: steunpuntwelzijnkra-cro@dock.nl. Telefonisch is het Steunpunt Welzijn Kralingen-Crooswijk voor vragen beschikbaar. Contactgegevens van het Steunpunt Welzijn Kralingen-Crooswijk:

  • Telefoonnummer: 06 484 623 92
  • Emailadres: steunpuntwelzijnkra-cro@dock.nl

Het Steunpunt Welzijn Kralingen-Crooswijk bestaat uit een samenwerking tussen de volgende organisaties:DOCK, Aafje, Vrijwilligerswinkel, Lelie zorggroep en Middin.

Lees meer